uj telephely jo min
 Kedves Ügyfeleink, Partnereink,

Örömmel jelentjük be Önöknek, hogy  2020.06.22-ei dátummal Cégünk, a Royal Brinkman Hungary Kft új telephelyre költözik (és értelemszerűen vonalas telefonszámaink is megváltoznak)!

A költözés miatt 2020.06.15 - 2020. 06.19-ig ZÁRVA leszünk.
Nyitás: 2020.06.22-én, hétfőn az új telephelyen!

Az elmúlt 6 évben Cégcsoportunk több telephelye/leányvállalata is megújult, így úgy éreztük rajtunk a sor, hogy a hagyományainkhoz méltó környezetet alakítsunk ki Vevőink, Partnereink, az Önök számára.

A Brinkman Hungary Kft 1995-ben, 25 éve alakult meg Hódmezővásárhelyen. Mindenképp szerettünk volna itt maradni, kertészeinkhez közel, a Békés, Csongrád-Csanád és Bács-Kiskun térség, egyúttal a hajtatott zöldség és virágtermelés szívében. Munkatársaink folyamatosan azon dolgoztak és fognak dolgozni a jövőben is, hogy szilárd alapokon működhessünk az Önök szolgálatában. A költözés eredményeképp a Brinkman Hungary Kft. bemutatóteremmel, tágasabb irodákkal, tárgyalóval és naprakész raktárral várja a jövőben Önöket!

 


Az új címünk:


6800 Hódmezővásárhely, Mester utca 1/E.
Telefonszám: +36 62 653 555
+36 62 631 735
Email: JLIB_HTML_CLOAKING

 

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük. Addig is látogassák meg Tudásbázisunkat, ahol rengeteg hasznos tanácsot, videót, információt megtalálhatnak.

 

 

Üdvözlettel,

Brinkman Hungary Kft.

 

 


 

 

 

Dragi colaboratori!

 

Asadar, dorim sa va informam ca perioada de activitate pe durata sarbatorilor, spre deosebire de anii anteriori, este urmatoarea:

 

14. Decembrie 2019. INCHIS

24. Decembrie 2019. - 05. Ianuarie 2020. INCHIS

06. Ianuarie 2020. (luni) DESCHIS.

 

 

In acest interval nu se poate ridica niciun produs. Va rugam sa luati in considerare acest lucru atunci cand va planificati.

Va multumim pentru intelegere si rabdare achizitiile.

 

Va dorim un Craciun Fericit si un An Nou Imbelsugat!

 karacsony

 

 

Cu respect:


Brinkman Hungary Kft.

 

 

 

 

Suntem încântați să vă anunțăm că firma noastră a început comercializarea substratului de cultură din fibră de cocos produs de Bio-Grow!Biogrow

Un substrat de creștere creat de cultivatori pentru cultivatori!

Planșele de cultură din fibre de cocos sunt folosite în întreaga lume pentru diferite culturi, tipuri de climă și/sau împrejurări. Marca Bio-Grow aparține grupului francez de cultivatori de fructe și legume. Datorită cultivării timp îndelungat pe substraturi organice, producătorii au adunat suficientă experiență, cât să poată crea o gamă variată de tipuri de substrat de cocos.

Mai mult de 20 de ani de experiență în acest domeniu și cu mai mult de 8 milioane anual, garantează calitatea superioară a acestor produse!

Riguroasele standarde de control al calității sunt aplicate de Bio-Grow pentru a se asigura că substratul livrat este același, indiferent de platforma de producție. Pe propriile 4 platforme de producție din Brazilia, India și Sri Lanka, produc eficient și complet ecologic, substrat pentru mai mult de 20 000 hectare de culturi.

Tipul Bio-Grow DUO este un produs modern inovativ din două componente, cu un echilibrat balans procentual apă/aer, atât pentru perioada generativă, cât și pentru cea vegetativă a culturii, funcție de climat. Mulțumită nivelului ridicat de chipsuri de cocos, este ușor de folosit, astfel obținându-se un randament ridicat.

Beneficii și caracteristici:kókusz
  Material foarte stabil, cu conținut flexibil în procentaj aer
  Capacitate ridicată de reținere a apei
  Îmbunătățește dezvoltarea și creșterea rădăcinilor
  Previne pierderea apei, a nutrienților
  Substrat compostabil / ușor de reciclat
  Rentabil

Substraturi personalizate
Planșele de cultivare sunt disponibile într-o mare varietate de mărimi, amestecuri, cu sau fără găuri plantare și/sau scurgere. Inveliș din folie stabil UV, interior negru, exterior alb.

Cele mai utilizate mărimi și tipuri de planșe de cocos

kókusz táblázat

Contactaţi-ne!

Pentru mai multe informaţii, vă rugam luati legatura cu colegii nostri.

Cu ajutorul foliei anti-condens, în timpul iernii, putem economisii energie termică. Folia comercializată de către firma noastră, este o foile anti- condens de calitatea superioară. Folia Ac Gold este tratată cu peliculă anti-condendes pe ambele părţi, aşa împiedicând formarea picăturilor de condens nedorite precum şi pierderea luminii.

Folia AC 2000 Gold
AC 2000 Gold este o folie transparentă, clară cu strat anti-condens, permiţând o transmisie a luminii mai mare. Mai multă lumină înseamnă mai multe producţie. Datorită efectului anti-condens se formează picături foarte mici și cad pe suprafața foliei. O folie AC de caliate trebuie sa impiedice tot sezonul condensarea și formarea picăturilor de apă. (Rețineți că datorită picăturilor nedorite  pot apărea pierderi de lumină  de 15%.)

  folie transparentă, clară cu strat anti-condens, permiţând o transmisie a luminii mai mare
  mai multă lumină- mai multă producţie
  rezistenţă ridicată la rupere
  potențial ridicat de economisire a energiei
  ușor de instalat
  controlul bun al umidităţii
  disponibilă cu mai multe tipuri de perforaţii (la cerere)


Folia cu bule de aer
Folia cu bule este formată din trei straturi de folie PE. Prin urmare are excelente proprietăți de izolare termică, asigurând o protecție completă împotriva exteriorului rece și sunt utilizate în mod eficient la împiedicarea pierderilor de căldură interne. Prin utilizarea acesteia se poate atinge un procent de aproape 40%  a economiei energiei termice.

  rezistenă la căldură și la frig
  factor ridicat de transmisie a luminii (80%)
  UV stabil


 

 

Cauți un echipament de stropire de înaltă calitate și cu o durată de viață mai mare?

Echipamentele de stropire Empas sunt cunoscute pentru calitatea, fiabilitatea și durata mare de viață. Ești curios vis-a-vis de Empas? Copletați formularul de mai jos și în 24 de ore  primiți mai multe informații despre utilajul Empas!
 
 

 


Empas – echipament stropire: calitate înaltă și durabilitate


Royal Brinkman oferă gama completă de Empas – echipamente de stropire. Gama noastră Empas constă în: echipamente de stropit, pompe și accesorii, cum ar fi rolele, furtunurile și cuplajele. Produsele Empas sunt cunoscute datorită calității, fiabilității și duratei mari de viață.


Avantajele echipamentului de stropit Empas:
  pipa Toate comenzile sunt poziționate pe o parte a căruciorului
pipa Lichidul rezidual va fi limitat la un minimum
pipa Se pot asambla diverse mărimi de role, pistoale de pulverizare și alte opțiuni
pipa Ușor de utilizat pe o perioadă îndelungatăClick pe imaginile de mai jos pentru detalii. 
 
 echipament de stropire - 3 roți  echipament de stropire - 4 roți  Componente, pompe & role
Empas 3 wheel Empas 4 wheel empas parts
 

Mai multe informații
Fiecare cultură și seră are nevoi diferite și astfel, necesită o abordare diferită. Specialistul nostru ar fi încântat să vă ofere consultanță personalizată, adaptată culturii și serei tale. Or fill in your contact details below. Sau completați mai jos datale dumneavoastră de contact. În zilele lucrătoare vă vom contacta în 24 de ore.
 
Cristina György Hangan Cristina György-Hangan
Manager Vânzări (Rom., R.Mold.)
JLIB_HTML_CLOAKING

Joi, 20 și vineri, 21 aprilie, a avut loc un eveniment deosebit la Royal Brinkman Ungaria. Motivul acestui eveniment a fost retragerea managerului de filială, Giel Heijboer și introducerea noului manager, Laszlo Badenszki.


După 20 de ani, Giel Heijboer și-a predat îndatoririle succesorului Laszlo Badenszki. Giel va fi responsabil spre a-l îndruma și se va implica în continuare în proiecte tehnice mari. Giel: "Deși am 68 de ani, nu sunt tipul care stă acasă și udă plantele de trei ori pe zi. Astfel stau activ și implicat ". Giel, după o carieră de 36 de ani la Royal Brinkman, lasă loc succesorului său. Giel a început la Brinkman la 1 iulie 1981 și după o perioadă de 8 ani s-a orientat către piața din Ungaria, începând cu o unitate VOCOM în 1998. De atunci a devenit un birou cu 20 de angajați, cu responsabilitate nu numai pentru Ungaria, ci și pentru Balcani, România, Bulgaria, Republica Moldova, Macedonia, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Croația și Slovenia.

Pentru a marca transferul, Royal Brinkman Ungaria a organizat un eveniment de 2 zile, destinat horticulturii într-un centru de evenimente, la doi kilometri de la sediul din Hódmezövásárhely. În timpul Zilei 1 au fost primiți invitații din afara Ungariei, iar principala limbă vorbită a fost engleza. Ton van Mil, CEO, a fost prezent și a vorbit în numele Royal Brinkman. De asemenea, au vorbit Frits Veenman (inginer horticol) și Thomasz Badzian, CEO al Cultilene în Europa de Est. Frits Veenman a ținut un discurs despre recircularea apei de dren, iar Thomasz Badzian a vorbit despre situația horticulturii din Polonia. De asemenea, furnizorii noștri au fost reprezentați de Jaco de Vries, manager de export pentru Priva, Michel van Zijverder de la Hermadix și Henry van Hemert de la Oerlemans Plastics.

În ziua a 2-a, principala limbă vorbită a fost limba maghiară, iar în această zi au fost invitate persoane de contact și clienți din Ungaria. A vorbit Nagy Arpad de la Floratom, un client al Royal Brinkman Ungaria. Dânsul are în proprietate sere de gerbera, tomate și paprika (27 ha) și a fost primul producător maghiar care a trecut la cultivare în substrat. De-a lungul celor două zile, Giel Heijboer s-a uitat înapoi la experiențele sale din ultimii 20 de ani în sectorul horticol din Ungaria. Giel și-a chemat echipa pe scenă și a mulțumit pentru angajamentul și contribuția lor la creșterea Royal Brinkman Ungaria. Apoi, noul manager de reprezentanță, Laszlo Badenski, a vorbit participanților și le-a arătat viziunea sa asupra Royal Brinkman Hungary, evoluție și oportunități în horticultură.

Dorim să vă mulțumim vouă, colaboratorilor noștri, pentru prezența la evenimentul într-un număr atât de mare și sperăm că vom avea posibilitatea de a organiza din nou o întâlnire similară cu partenerii de afaceri.

 

 

További fotógaléria a rendezvényről ITT!

 

 

 

 

Pe perioada călduroasă și însorită multe culturi au nevoie de ajutor pentru a fi rezistente. Cu toate că lumina soarelui este esențială pentru fotosinteză și creșterea plantelor, prea multă lumină poate duce la arsuri ușoare și simptome de stres la multe culturi.

 

Agenții de umbrire oferă reflexie

Agenții de umbrire reduc temperatura din seră prin reflexia parțială a luminii soarelui. Astfel, se diminuează efectul de seră și se obține stabilitatea climatului de creștere.Q3 White & Q4 White
Cu acești agenți lichizi de umbrire pot fi realizate ușor condițiile optime pretabile culturii tale. Q4 White este un agent de umbrire rezistent la intemperii, cu o durabilitate foarte ridicată. Q3 White, catalogat ca fiind mediu rezistent, este o soluție economică de umbrire. Pentru o umbrire peste 65% recomandăm Q3 White, iar pentru una sub 65%, recomandăm Q4 White. Ambii agenți de umbrire se pretează pentru toate tipurile de seră și se pot aplica mecanic sau manual, putând fi ușor îndepărtați cu Removit la finele sezonului.


 


Shadefix
Shadefix este o soluție economică de umbrire, mai ales când se dorește umbrire pe perioade scurte. Această soluție sub formă de pudră este ușor de amestecat cu apă, procentul de umbrire fiind pretabil pentru toate tipurile de climat. Shadefix se îndepărtează ușor, nefiind necesară de cele mai multe ori aplicarea de Removit.

- Soluție economică de umbrire
- Pentru sere din sticlă, folie și/sau policarbonat
- Extrem de potrivit pentru fațade unde se observă efect


 

Acoperirea difuză oferă transmisie

Cercetările au demostrat că plantele folosesc mai multă lumină solară când aceasta este difuză. Spre deosebire de agenții de umbrire, umbrirea difuză lasă să pătrundă cât mai multă lumină naturală. În locul unei umbriri unde se realizează reflexia luminii, cea difuză realizează transmisia luminii, asta însemnând că lumina soarelui este împarțită pe o suprafață mai mare. Acest fenomen elimină formarea umbrelor din interiorul serei, asigurând o mai ridicată recepție a luminii de către plantele din seră.


D-Fuse (extra) & D-GREE
Gama noastră de produse difuze conține trei articole: D-FUSE, D-FUSE (Extra) și D-GREE. Fiecare dintre aceste trei produse au procentaj diferit de umbrire, însă toate oferă o difuzie a luminii de cel puțin 86%. Toate trei au o dozare standard per hectar, sunt extrem de rezistente la intemperii și ușor de îndepărtat cu Removit. Pe lângă difuzia luminii, D-GREE are proprietatea de reflexie a razelor infraroșii, aceasta însemnând reducerea temperaturii din seră.


 

 

Pentru mai multe informaţii, contactaţi departamentul vânzări sau sunaţi la:
+36 30 830 44 42; +40 31 63 000 96!

 

 

 

Anul acesta, in luna ianuarie 2017 a fost una dintre cele mai friguroase luni in ultimii 30 ani, asadar cultivatorii care au folosit diferite tipuri de ecrane energie s-au bucurat de anataje la economisirea enerhiei termice.

Avand in vedere ca in fiecare sera exista o clima si temperatura specifica, construirea sistemelor de ventilatie si ecrane energie este o intrebare esentiala. In perioada de iarna ajuta la economia cheltuielior pentru incalzire, iar pe timpul caldurilor de vara sunt elemente indispensabile in controlul climei.

 

energ vent k2 
Tehnologia circulatie aer in sere-Premium

Cu ajutorul circulatiei aerului obiectivul nostru este de a obtine un climat ideal in sera.
Aceeasi temperatura in sera rezulta umiditate uniforma si distributia uniforma a CO2, care contribuie la un randament mai mare al productiei.

Avantaje:ventil HUN
eficient si zgomot redus
consum redus de energie
compact si cu necesitati reduse de intretinere
vopsit alb, cu structura metalica rezistenta
conectare simpla, instalare rapide


Ecrane energie-gama larga de sisteme

Oferim constructia sistemelor ecarane energie pentru toate tipurile de sere. De la firma noastra se poate achizitiona o gama larga de ecrane tip Svensson si Bonar. Structura impletituri unice ajuta la reducerea condensului si flexibilitatii aceasta poate fi rulata pe loc foarte mic, asa asigurand cantitate necesara de lumina in sera.

Avantaje:
stabila UV
capacitate ridicata de economisire energie  (43-72%)
utilizarea ajuta la reducerea posibilitatii de formare a bolilor fungice
ramane timp indelungat curata si eficienta
se pot achizitiona diferite tipuri si dimensiuni,chiar si confectionate in functie de cerinte

 

Compania noastra va ajuta sa planificati corect , se angajeaza sa va ofere si sa puna in functiune cele mai portivite sisteme de ecrane energie si ventilatoare!

 

 

 

 

În catalogul de produse, continu actualizat, puteţi găsi o gamă largă de echipamente care vă pot deservi cerinţele.

În crearea produselor noastre, avem în vedere faptul ca ai noștri clienţi să obţină la preţuri rezonabile, mașini si echipamente, care nu necesită reparații și întreținere permanentă, în cadrul termenilor normali de utilizare a acestora. Echipamentele si maşinile furnizate de către noi clienților tipici, ce gândesc afacerea pe termen lung, sunt de încredere şi de calitate.

Suntem atenţi şi la nevoile speciale, aşadar pentru firma noastră  este esenţial ca produsele să fie personalizate, toate cererile să fie suficient de bine pregătite. Este important pentru noi să informăm clienţii la nivel înalt în legătură cu produsele, păstrând legătura continuă  și prin consultanță.

 

Mai jos găsiți diferite tipuri de echipamente:

 

1) Unitate de irigare si fertilizare personalizata (Vocom)

Vocom2

2) Javo - mașini umplere ghivece

Cserepezőgépek2

 3) Benomic - cărucioare transport

művelőkocsik2

4) Echipamente dezinfecție

sterilizáló berend2

5) Utilaje tocare

száraprító gépek2

6) Utilaje pulverizare Empas

Empas2
 

 

 

Royal Brinkman, cea mai bună alegere

 

De peste 130 ani Royal Brinkman are ca preocupare majoră cultura în spații protejate. Întreaga experiență acumulată pe parcursul acestor ani în domeniul horticol, ne califică în a vă oferi cele mai bune sfaturi și a vă ajuta în luarea celor mai bune decizii cu privire la afacerea dumneavoastră. Royal Brinkman poate proiecta, furniza și coordona construcția de sere la cheie în toate țările lumii.

 

muszaki proj HUN2

 

Specialiștii Royal Brinkman vă pot susține în realizarea celor mai bune planuri încă de la începutul proiectelor; analizând condițiile climatice din zona dumneavoastră, solul și sursa de apă de care dispuneți, ei vă pot sfătui cu privire la tipul de cultură, materiale, tehnologia și utilajele necesare desfășurării unei cât mai bune afaceri în domeniul horticol.

Numele Royal Brinkman este sinonimul încrederii, calităţii şi durabilităţii.

Scopul nostru este de a pune în aplicare planul Dumneavoastra şi de a crea un proiect complet integrat, care va aduce cel mai mare profit.

Elementele sistemului:
- structura seramuszaki proj2 HUN2- ecrane salvare energie şi ecrane umbrire
- incălzire-răcire
- aerisire, sisteme ventilare
- construcție de sisteme electrice complete
- sisteme control clima
- sisteme de fertiirigare, echipamente
- control Co2
- sisteme umidificare
- utilaje si echipamnete pentru proteca plantelor

Dupa finalizarea proiectului, în funcţie de cerinţe,în cadrul consultării horticole regulate, putem informa cultivatorii în legătură cu tehnicile cele mai noi de cultivare în sere.

 

Contactaţi-ne!
Pentru mai multe informaţii, vă rugam luati legatura cu colegii nostri.

 

JLIB_HTML_PAGE_CURRENT_OF_TOTAL