În depozitele Royal Brinkman sunt stocate un număr mare din variata noastră gamă de produse disponibile.

Cultivatorii pot comanda prin telefon, fax, e-mail. De asemenea, pot ridica marfa din depozite cu propriile mijloace de transport sau pot cere suport consultanților noștri în găsirea unui mijloc de transport avantajos.

Atât la sediul nostru central de distribuție din Gravenzande-Olanda, cât și în depozitele din lume lucrăm cu sisteme complexe de logistică. Un singur robot sofisticat poate manevra aproximativ 9.000 piese în depozitul nostru din Olanda. Pe lângă sistemul de depozitare al fertilizanților, al produselor ce ajută la protecția plantelor și al celorlalte mărfuri ce necesită o atenție sporită a înmagazinării, sistemul de control al stocurilor Brinkman întrunește toate condițiile așteptate de la un furnizor de materiale necesare în horticultură.

Specialiști cu mulți ani de experiență în împachetare și distribuție se ocupă de livrarea bunurilor într-un mod cât mai eficient și viabil. Vă putem ajuta cu toate documentele necesare transportului.

Specialiștii noștri în logistică se asigură că produsul poate fi livrat către dumneavoastră în condiții optime și în timp util.

Transport foto