Brinkman Hungary este colaborator Bio-Grow

 

Suntem încântați să vă anunțăm că firma noastră a început comercializarea substratului de cultură din fibră de cocos produs de Bio-Grow!Biogrow

Un substrat de creștere creat de cultivatori pentru cultivatori!

Planșele de cultură din fibre de cocos sunt folosite în întreaga lume pentru diferite culturi, tipuri de climă și/sau împrejurări. Marca Bio-Grow aparține grupului francez de cultivatori de fructe și legume. Datorită cultivării timp îndelungat pe substraturi organice, producătorii au adunat suficientă experiență, cât să poată crea o gamă variată de tipuri de substrat de cocos.

Mai mult de 20 de ani de experiență în acest domeniu și cu mai mult de 8 milioane anual, garantează calitatea superioară a acestor produse!

Riguroasele standarde de control al calității sunt aplicate de Bio-Grow pentru a se asigura că substratul livrat este același, indiferent de platforma de producție. Pe propriile 4 platforme de producție din Brazilia, India și Sri Lanka, produc eficient și complet ecologic, substrat pentru mai mult de 20 000 hectare de culturi.

Tipul Bio-Grow DUO este un produs modern inovativ din două componente, cu un echilibrat balans procentual apă/aer, atât pentru perioada generativă, cât și pentru cea vegetativă a culturii, funcție de climat. Mulțumită nivelului ridicat de chipsuri de cocos, este ușor de folosit, astfel obținându-se un randament ridicat.

Beneficii și caracteristici:kókusz
  Material foarte stabil, cu conținut flexibil în procentaj aer
  Capacitate ridicată de reținere a apei
  Îmbunătățește dezvoltarea și creșterea rădăcinilor
  Previne pierderea apei, a nutrienților
  Substrat compostabil / ușor de reciclat
  Rentabil

Substraturi personalizate
Planșele de cultivare sunt disponibile într-o mare varietate de mărimi, amestecuri, cu sau fără găuri plantare și/sau scurgere. Inveliș din folie stabil UV, interior negru, exterior alb.

Cele mai utilizate mărimi și tipuri de planșe de cocos

kókusz táblázat

Read 2064 times