Ventilatoare si sisteme ecrane energie

Anul acesta, in luna ianuarie 2017 a fost una dintre cele mai friguroase luni in ultimii 30 ani, asadar cultivatorii care au folosit diferite tipuri de ecrane energie s-au bucurat de anataje la economisirea enerhiei termice.

Avand in vedere ca in fiecare sera exista o clima si temperatura specifica, construirea sistemelor de ventilatie si ecrane energie este o intrebare esentiala. In perioada de iarna ajuta la economia cheltuielior pentru incalzire, iar pe timpul caldurilor de vara sunt elemente indispensabile in controlul climei.

 

energ vent k2 
Tehnologia circulatie aer in sere-Premium

Cu ajutorul circulatiei aerului obiectivul nostru este de a obtine un climat ideal in sera.
Aceeasi temperatura in sera rezulta umiditate uniforma si distributia uniforma a CO2, care contribuie la un randament mai mare al productiei.

Avantaje:ventil HUN
eficient si zgomot redus
consum redus de energie
compact si cu necesitati reduse de intretinere
vopsit alb, cu structura metalica rezistenta
conectare simpla, instalare rapide


Ecrane energie-gama larga de sisteme

Oferim constructia sistemelor ecarane energie pentru toate tipurile de sere. De la firma noastra se poate achizitiona o gama larga de ecrane tip Svensson si Bonar. Structura impletituri unice ajuta la reducerea condensului si flexibilitatii aceasta poate fi rulata pe loc foarte mic, asa asigurand cantitate necesara de lumina in sera.

Avantaje:
stabila UV
capacitate ridicata de economisire energie  (43-72%)
utilizarea ajuta la reducerea posibilitatii de formare a bolilor fungice
ramane timp indelungat curata si eficienta
se pot achizitiona diferite tipuri si dimensiuni,chiar si confectionate in functie de cerinte

 

Compania noastra va ajuta sa planificati corect , se angajeaza sa va ofere si sa puna in functiune cele mai portivite sisteme de ecrane energie si ventilatoare!

 

 

 

Read 1467 times