Aveți o întrebare sau aveți nevoie de sfaturi?
Specialiștii noștri vă vor ajuta! La Royal Brinkman avem o echipă de personal experimentat și entuziast cu cunoștințe de specialitate. Aceste cunoștințe au fost împărțite în cele 7 departamente ale Royal Brinkman. Fiecare departament are proprii specialiști în produse. Prin combinarea acestor cunoștințe vă putem oferi întotdeauna o consiliere completă!


Specialiștii noștri
Rotația culturilor & articolele de service
La "Crop Rotation" vă vom ajuta cu pregătirea în timpul perioadei aglomerate și agitate când înființați o nouă cultură. Departamentul "Servicii" vă poate ajuta cu toate tipurile de articole de magazin. În cadrul acestui grup există numeroase articole, cum ar fi: îmbrăcăminte, echipamente de siguranță, vopsea, articole de întreținere, articole de cantină, hardware și unelte.

Îngrijirea plantelor
Specialiștii de produse din acest departament se străduiesc zilnic să vă optimizeze cultura. Aceștia vă pot ajuta cu programe de calcul performante, citirea analizelor și vă sfătuiesc în alegerea calculației sau a modului de afișare optime pentru afacerea dumneavoastră.            

Protecția plantelor & dezinfecție
Specialiștii noștri în domeniul protecției culturilor și dezinfecției vă ajută cu programe integrate, care combină utilizarea protecției biologice și chimice a culturilor. Acest lucru este în concordanță cu cele mai moderne opinii privind alegerea produselor, preocupările legate de mediu, costurile și cele mai recente actualizări. Împreună cu dumneavoastră, specialiștii noștri în dezinfecție pot să compună un plan de igienă specific companiei, adaptat nevoilor dumneavoastră.

Ambalare & Design
Departamentul "Ambalare și proiectare" se axează pe vânzarea și sfaturile despre articole cum ar fi: ghivece, containere, tăvi, conuri ghiveci și folie. Departamentul vă poate sprijini atunci când doriți să creați un design unic pentru produsul dumneavoastră, astfel încât să puteți ieși pe piață.                                                                                        

Echipament mecanic
Specialiștii noștri din cadrul departamentului "Mecanizare" vă pot spune totul despre bunurile tehnice comerciale și ingineria mecanică. Acest departament vă poate ajuta cu vânzarea și instalarea de produse cum ar fi: echipamente de pulverizare, tractoare electrice, cărucioare pe șine, echipamente de recoltare, produse din aluminiu și altele.                     

Proiecte tehnice
Specialiștii noștri din departamentul de scanare a proiectelor tehnice vă oferă atât soluții "la cheie", cât și soluții personalizate. Royal Brinkman este principalul distribuitor al sistemelor de climatizare și de înregistrare Priva. De asemenea, folosim tehnici dovedite, cum ar fi sistemele de irigare Vocom, care sunt instalate în întreaga lume.