(C) 2010, Brinkman BV 's - Gravenzande

Toate drepturile asupra conținutului acestui site Brinkman.ro sunt deținute de Brinkman BV, iar în cazul în care nu aparțin unor terțe părți, au fost create de Brinkman.

Utilizatorul recunoaște drepturile (intelectuale) de proprietate ale Brinkman BV și furnizorii săi au cunoștință cu privire la conținutul Brinkman.ro, în ansamblul, cu extractitate, sau conținute în orice teorie de bază, și/sau informații derivate din acestea, dacă astfel de acțiuni bazate pe și/sau informații (de asemenea)  rezultate din produs prin prelucrare, îmbunătățire sau experiență de către o altă persoană decât Brinkman Ltd sau a furnizorilor săi.

Utilizatorul se poate folosi de conținutul acestui site doar în scop și aplicare personală.

Utilizatorului nu îi este permis de către Brinkman.ro să folosească informațiile obținute, să le publice, să le reproducă sau să le vândă sub nicio formă, chiar dacă a lucrat sau nu la publicarea lor pe site.

Procesarea datelor publicate este realizată de Brinkman.ro cu cea mai mare grijă și exactitate. Brinkman BV și furnizorii săi pot garanta corectitudinea și exactitatea datelor stocate pe Brinkman.ro, pe de o parte, iar pe de altă parte, nu revine Brinkman sau furnizorilor săi răspunderea pentru daunele cauzate de inexactitate, date incomplete sau ilegalitatea conținutului informațiilor furnizate prin intermediul Brinkman.ro. Informațiile esențiale pentru utilizator în folosul său trebuie mereu verificate cu exactitate de către acesta. Brinkman nu este răspunzătoare pentru eșecul rezultat în cazul inaccesibilității sau indisponibilității Brinkman.ro.