Specialiștii Royal Brinkman 

Royal Brinkman este un furnizor mondial, consultant și instalator cu cunoștințe specializate în horticultură profesională. Gama de produse include aproximativ 30 000 de articole care ajută la îmbunătățirea randamentului recoltelor clienților noștri. Aceste produse sunt susținute de o echipă de specialiști cu experiență personalizată per fiecare produs, prin cunoștințe de specialitate. Ca partener specializat, lucrăm îndeaproape cu cultivatorii. Pe lângă specialiști per produs, avem și consultanți specializați în teme precum igiena, dezumidificarea, controlul climei și al apei. Cu toți acești experți dinn interior, garantăm clienților noștri un sfat complet.

>> Intrați în contact cu specialiștii noștri

 

Informații 

Royal Brinkman dezvoltă noi produse și contribuie la inovație prin crearea de contacte directe între cultivatori, furnizori și a altor instituții din sectorul horticol. Combinând cunoștințele în toate specializările sale, Royal Brinkman creează soluții inovatoare în domeniul durabilității, igienei, protecției integrate a culturilor și gestionării apei.

Știați că toți specialiștii noștri își împărtășesc cunoștințele prin intermediul Centrului de informații Royal Brinkman? Centrul de informații oferă toate răspunsurile de care aveți nevoie la întrebări legate de cultura dvs. Fie că doriți un plan pas cu pas pentru rotația culturilor, fie căutați informații despre igienă sau dezinfectare, specialiștii noștri sunt disponibili online 24/7

Intrați în legătură

Aveți întrebări de adresat specialiștilor noștri sau dorițisfaturi personalizate? Va rugăm să contactați specialiștii noștri de produs, prin completarea formularului de mai jos, și vă vom răspunde în 24 de ore, în zilele lucrătoare.