Creșteți eficiența in seră cu Berg Hortimotive

Berg Hortimotive dezvoltă tehnici și sisteme pentru orice cultură și pentru orice companie horticolă cu producţie in seră pentru simplificarea proceselor. Astfel se poate lucra mai în siguranță și cu mai multă plăcere, ceea ce face ca operațiunile să fie mai transparente.

Növelje növényháza hatékonyságát a Berg Hortimotive termékeivel

Produsele noi sunt dezvoltate pe baza noilor nevoi și folosind cele mai noi tehnici.
Gama de produse se bazează pe o experiență de peste 50 de ani în horticultura din seră.
O gamă de produse pentru realizarea și optimizarea întregii logistici din seră.

 

Produse Berg Hortimotive:

941204293 2    817512515 2    941204081 2    941205355 2    941355134 2 

 Cărucioare cu benzi pentru

conducte, 4 foarfece

 

 Tractor electric deremorcare

BeTrac

 

 Cărucior Meto

Automatic Transport

   Robot Meto Spray    Carucioare de recoltare

 

JLIB_HTML_CLOAKING


 

 

Experienţe de la LLC Agro-Invest

Pepiniera rusă LLC Agro-Invest crește în principal roșii cherry și viță de vie și a realizat acum construcția de sere 1 până la 7 inclusiv cu o suprafață de aprox. 75 Ha. Berg Hortimotive este bine reprezentată cu produsele sale in această frumoasă locație situată la aproximativ 350 km de Moscova.

Printre altele, au livrat cărucioare de recoltare, culegătoare de cireșe pentru lucrări de cultură și întreținere de seră, transport automat prin tehnologie inteligentă și cărucioare automate de pulverizare pentru protecția culturilor; împreună acestea oferă eficiență optimă la LLC Agro-Invest. Sistemele Taks Handling au reușit să realizeze o soluție foarte flexibilă pentru cântărirea și ambalarea produselor. Se preconizează că această locație va continua să crească până la cca. 110 Ha în anii următori. Produsele adesea mai luxoase care sunt cultivate în această seră sunt în principal roșiile viță de vie și cherry și sunt vândute în Moscova și în jurul ei.

 


benomic pipe rail trolleyCărucior pentru șină Benomic S-line | 2, 3 sau 4 foarfece

În horticultura de seră, cărucioarele pe sine sunt adesea folosite pentru a lucra la înălțime. Deoarece primul cărucior pe sine a fost dezvoltat de către alții Berg Hortimotive, acestea împing continuu limitele a ceea ce este posibil. Și cu inginerie și producție internă, ele sunt soluții care îți dau modul de lucru ca si punct de pornire.

BENOMIC S-line își datorează numele faptului că este vedeta din seria Benomic. Și asta pentru un preț extrem de competitiv. Căruciorul de șină de țeavă este dotat standard cu o foarfecă dublă, care poate atinge o înălțime de 300 cm..

 


betrac and harvest trolleyCărucior de transport | incl. BeTrac

Faza de recoltare este crucială pentru multe companii de horticultură cu efect de seră. Pentru a anticipa dorințele clienților dvs. este necesară o acțiune rapidă. Și cum rămâne cu eficiența? Berg Hortimotive știe ce să facă.

Legume, flori sau plante de ghivece: cu cât este mai scurt traseul de la A la B, cu atât este mai bun pentru operațiunile dvs. de afaceri și pentru calitatea recoltării. Obțineți sfaturi personalizate de la Berg Hortimotive. Sistemele nu sunt punctul de plecare, dar modul tău de lucru este. Aceștia contribuie activ la idei în această fază, punând astfel bazele unui randament mai mare în operațiunile dvs. de afaceri.

 


meto sprayerRobot Meto Spray | incl. Cărucior de transport cu meto

O parte esențială a procesului dvs. de cultivare este să vă mențineți culturile în condiții optime prin utilizarea de agenți de protecție. Berg Hortimotive oferă o gamă largă de produse, atât automate cât și manuale, pentru a simplifica protecția culturilor.

Economii semnificative de forță de muncă pot fi realizate prin automatizarea activităților de pulverizare. Recolta dvs. este păstrată în condiții optime prin controale computerizate. Nu ar putea fi mai eficient și mai sigur. Nici nu ar putea fi mai durabil: aplicarea echipamentelor potrivite limitează la minimum impactul asupra mediului.

 


 

Read 1951 times