Acces permanent la produse, informații și sfaturi pentru horticultură

Solicitați o ofertă în termen de 30 de secunde

Bine ați venit la Royal Brinkman! Royal Brinkman este furnizor, instalator și consultant pentru industria horticolă profesională. Pe acest site web aveți întotdeauna acces la 30 000 de produse, livrări la nivel mondial și sfaturi personale din partea specialiștilor noștri.  

Solicitarea unui preț poate fi făcută cu ușurință în doar 3 pași pe royalbrinkman.com și este întotdeauna fără obligații. Reprezentantul dvs. local de vânzări vă va contacta în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să apăsați butonul portocaliu de pe pagina unui produs și să completați formularul. Procedura cererii de ofertă este ilustrată mai jos.

 

Cum funcționează?

Solicitați o ofertă în 3 pași simpli

 

 

Clienții despre Royal Brinkman

WindSet Farm - Tony Stevens

"Specialistul Royal Brinkman a observat problemele de crăpare a tulpinii pe care le aveam la plantele altoite . El ne-a ajutat să gasim soluția potrivită, ceea ce a dus la îmbunătățirea producției."


Andrew Kalyesubula - Wagagai Uganda

"Folosim Royal Brinkman Service Engine pentru a face alegeri responsabile în ceea ce privește achiziționarea, înlocuirea sau repararea echipamentelor și mașinilor. Acest lucru este foarte util."

Mads Pedersen - Alfred Pedersen & Fii

"Royal Brinkman s-a ocupat de proiectarea și instalarea sistemelor de apă, electrice și climatice pentru noua noastră seră. Suntem acum echipați conform celor mai noi tehnologii!"

Acces permanent la informații din partea specialiștilor noștri

Fiecare temă are o echipă de specialiști de produse. Aceștia pot răspunde la întrebări specifice despre cultivare, procese ale afacerii și probleme tehnice. De asemenea, vă vor sprijini cu sfaturi și servicii și le puteți solicita întotdeauna cunoștințele prin intermediul Centrului de informații.

especialistas de royal brinkman

 

Urmăriți filmul corporatiei