Ne mutăm într-o locație nouă din 22 iunie

 uj telephely jo min Dragi Clienți, Parteneri,

Suntem încântați să anunțăm că, pe 22 iunie 2020, compania noastră, Royal Brinkman Hungary Kft, se va muta într-o nouă locație ( numerele noastre de telefon fix se vor schimba în consecință)!

Datorită mutării, va fi ÎNCHIS intre 15 iunie 2020 - 19 iunie 2020.
Deschis: luni, 22 iunie 2020 in noua locatie!

În ultimii 6 ani, mai multe locatii/filiale ale Grupului nostru au fost reînnoite, așa că am considerat că este rândul nostru să creăm un mediu demn de tradițiile noastre pentru clienți, parteneri și pentru dumneavoastră.

Brinkman Ungaria Kft a fost înființată în 1995, în urmă cu 25 de ani in Hódmezővásárhely. Cu siguranță ne-am dorit să rămânem aici, aproape de grădinarii noștri, în inima regiunilor Békés, Csongrád-Csanád și Bács-Kiskun, precum și a producției de legume și flori. Personalul nostru a lucrat și va continua să lucreze pentru a vă asigura că vă putem servi dintr-o bază solidă. Ca urmare a mutării, Brinkman Ungaria Kft. vă așteaptă în viitor cu o sală de prezentare, birouri mai spațioase, o sală de ședințe și un depozit la zi!

 


Noua noastră adresă:


6800 Hódmezővásárhely, strada Mester 1/E.
Telefon: +36 62 653 555
+36 62 631 735
Email: JLIB_HTML_CLOAKING

 

Va multumim anticipat pentru intelegere si rabdare. Între timp, accesați baza noastră de date, unde puteți găsi o mulțime de sfaturi, videoclipuri și informații utile.

 

 

Toate cele bune,

Brinkman Hungary Kft.

 

 


 

 

Read 48 times