O gamă largă de cărucioare Benomic

 

Cărucioarele pe ţevi Benomic sunt făcute pentru îngrijirea şi recoltarea culturii. Utilizatorii de cărucioare hidraulice subliniază faptul că viteza, fiabilitatea, simplitatea şi igiena sunt cele mai importante caracteristici pentru un cărucior pe şine.

De aceea, cărucioarele Benomic sunt inovate continuu, pentru a satisface cerinţele clienţilor noştri. Mai jos veţi găsi diferite tipuri de cărucioare hidraulice pe şine, pe care Royal Brinkman vi le poate oferi.

HU irány a kat ROM

Benomic 2-cărucior hidraulic cu foarfecă Benomic 3-cărucior hidraulic cu foarfecă Benomic 4-cărucior hidraulic cu foarfecă
  2ollos HUN   3ollós   4ollós

 

Avantajele seriei Benomic:
  Cost eficient. Cărucioarele Benomic se vând la un preţ foarte competitiv, în comparaţie cu alte modele cu aceleaşi caracteristici.
  Uşor de întreţinut. Reparearea si întreţinerea sunt foarte uşoare. Toate componentele sunt uşor de accesat, în spatele unui panou.
  Aspect neted. Mai puţine colţuri şi muchii unde se adună murdărie. Cărucioarele sunt uşor de curăţat. Mai puţine daune culturii.
  Tablouri de bord uşor de utilizat. Cărucioarele Benomic sunt echipate cu un tablou de bord puternic, clar şi uşor de utilizat. Datorită numărului mic de întrerupătoare şi butoane.

Accesorii pentru seria Benomic
În plus faţă de seria Benomic, Royal Brinkman are , de asemenea, câteva alte game de cărucioare pe şine. Puteţi, de asemenea, să comandaţi părţi din cărucioare direct de pe pagina de web.
 

Pentru mai multe informații, va rugam sa contactați colegii.

 

Read 1958 times