Condiții climatice perfecte pentru cultura ta!

 

Pe perioada călduroasă și însorită multe culturi au nevoie de ajutor pentru a fi rezistente. Cu toate că lumina soarelui este esențială pentru fotosinteză și creșterea plantelor, prea multă lumină poate duce la arsuri ușoare și simptome de stres la multe culturi.

 

Agenții de umbrire oferă reflexie

Agenții de umbrire reduc temperatura din seră prin reflexia parțială a luminii soarelui. Astfel, se diminuează efectul de seră și se obține stabilitatea climatului de creștere.



Q3 White & Q4 White
Cu acești agenți lichizi de umbrire pot fi realizate ușor condițiile optime pretabile culturii tale. Q4 White este un agent de umbrire rezistent la intemperii, cu o durabilitate foarte ridicată. Q3 White, catalogat ca fiind mediu rezistent, este o soluție economică de umbrire. Pentru o umbrire peste 65% recomandăm Q3 White, iar pentru una sub 65%, recomandăm Q4 White. Ambii agenți de umbrire se pretează pentru toate tipurile de seră și se pot aplica mecanic sau manual, putând fi ușor îndepărtați cu Removit la finele sezonului.


 


Shadefix
Shadefix este o soluție economică de umbrire, mai ales când se dorește umbrire pe perioade scurte. Această soluție sub formă de pudră este ușor de amestecat cu apă, procentul de umbrire fiind pretabil pentru toate tipurile de climat. Shadefix se îndepărtează ușor, nefiind necesară de cele mai multe ori aplicarea de Removit.

- Soluție economică de umbrire
- Pentru sere din sticlă, folie și/sau policarbonat
- Extrem de potrivit pentru fațade unde se observă efect


 

Acoperirea difuză oferă transmisie

Cercetările au demostrat că plantele folosesc mai multă lumină solară când aceasta este difuză. Spre deosebire de agenții de umbrire, umbrirea difuză lasă să pătrundă cât mai multă lumină naturală. În locul unei umbriri unde se realizează reflexia luminii, cea difuză realizează transmisia luminii, asta însemnând că lumina soarelui este împarțită pe o suprafață mai mare. Acest fenomen elimină formarea umbrelor din interiorul serei, asigurând o mai ridicată recepție a luminii de către plantele din seră.


D-Fuse (extra) & D-GREE
Gama noastră de produse difuze conține trei articole: D-FUSE, D-FUSE (Extra) și D-GREE. Fiecare dintre aceste trei produse au procentaj diferit de umbrire, însă toate oferă o difuzie a luminii de cel puțin 86%. Toate trei au o dozare standard per hectar, sunt extrem de rezistente la intemperii și ușor de îndepărtat cu Removit. Pe lângă difuzia luminii, D-GREE are proprietatea de reflexie a razelor infraroșii, aceasta însemnând reducerea temperaturii din seră.


 

 

Pentru mai multe informaţii, contactaţi departamentul vânzări sau sunaţi la:
+36 30 830 44 42; +40 31 63 000 96!

 

 

 

Read 2377 times