Econimisire energie prin folosire foliei anti-condens

Contactaţi-ne!

Pentru mai multe informaţii, vă rugam luati legatura cu colegii nostri.

Cu ajutorul foliei anti-condens, în timpul iernii, putem economisii energie termică. Folia comercializată de către firma noastră, este o foile anti- condens de calitatea superioară. Folia Ac Gold este tratată cu peliculă anti-condendes pe ambele părţi, aşa împiedicând formarea picăturilor de condens nedorite precum şi pierderea luminii.

Folia AC 2000 Gold
AC 2000 Gold este o folie transparentă, clară cu strat anti-condens, permiţând o transmisie a luminii mai mare. Mai multă lumină înseamnă mai multe producţie. Datorită efectului anti-condens se formează picături foarte mici și cad pe suprafața foliei. O folie AC de caliate trebuie sa impiedice tot sezonul condensarea și formarea picăturilor de apă. (Rețineți că datorită picăturilor nedorite  pot apărea pierderi de lumină  de 15%.)

  folie transparentă, clară cu strat anti-condens, permiţând o transmisie a luminii mai mare
  mai multă lumină- mai multă producţie
  rezistenţă ridicată la rupere
  potențial ridicat de economisire a energiei
  ușor de instalat
  controlul bun al umidităţii
  disponibilă cu mai multe tipuri de perforaţii (la cerere)


Folia cu bule de aer
Folia cu bule este formată din trei straturi de folie PE. Prin urmare are excelente proprietăți de izolare termică, asigurând o protecție completă împotriva exteriorului rece și sunt utilizate în mod eficient la împiedicarea pierderilor de căldură interne. Prin utilizarea acesteia se poate atinge un procent de aproape 40%  a economiei energiei termice.

  rezistenă la căldură și la frig
  factor ridicat de transmisie a luminii (80%)
  UV stabil


 

 

Read 1736 times