Gama completă de Proiecte tehnice

Royal Brinkman, cea mai bună alegere

 

De peste 130 ani Royal Brinkman are ca preocupare majoră cultura în spații protejate. Întreaga experiență acumulată pe parcursul acestor ani în domeniul horticol, ne califică în a vă oferi cele mai bune sfaturi și a vă ajuta în luarea celor mai bune decizii cu privire la afacerea dumneavoastră. Royal Brinkman poate proiecta, furniza și coordona construcția de sere la cheie în toate țările lumii.

 

muszaki proj HUN2

 

Specialiștii Royal Brinkman vă pot susține în realizarea celor mai bune planuri încă de la începutul proiectelor; analizând condițiile climatice din zona dumneavoastră, solul și sursa de apă de care dispuneți, ei vă pot sfătui cu privire la tipul de cultură, materiale, tehnologia și utilajele necesare desfășurării unei cât mai bune afaceri în domeniul horticol.

Numele Royal Brinkman este sinonimul încrederii, calităţii şi durabilităţii.

Scopul nostru este de a pune în aplicare planul Dumneavoastra şi de a crea un proiect complet integrat, care va aduce cel mai mare profit.

Elementele sistemului:
- structura seramuszaki proj2 HUN2- ecrane salvare energie şi ecrane umbrire
- incălzire-răcire
- aerisire, sisteme ventilare
- construcție de sisteme electrice complete
- sisteme control clima
- sisteme de fertiirigare, echipamente
- control Co2
- sisteme umidificare
- utilaje si echipamnete pentru proteca plantelor

Dupa finalizarea proiectului, în funcţie de cerinţe,în cadrul consultării horticole regulate, putem informa cultivatorii în legătură cu tehnicile cele mai noi de cultivare în sere.

 

Contactaţi-ne!
Pentru mai multe informaţii, vă rugam luati legatura cu colegii nostri.

 

Read 1577 times