Bondari polenizatori pt. cultura în câmp (stup triplu)

Număr articol : 210205271

Informații unitate măsură


Întreabă despre acest produs

Cere o ofertă, fără obligații
Primești un răspuns în 24 ore
Livrare internațională

Descriere

Cel mai eficient mod de polenizare biologică.

Royal Brinkman, împreună cu Agrobio, este capabil să furnizeze un sortiment complet de polenizare naturală și protecție biologică a culturilor. Bondarii de la Royal Brinkman sunt produse de Agrobio, care este situată în Almeria, Spania. Pe lângă producția de albine, Agrobio produce, de asemenea, acarieni, viesp și alte protecții biologice ale culturilor.

Polenizarea culturilor
Bondarii pot fi aplicaţie într-o mulțime de culturi. Cele mai importante culturi sunt:

Horticultură Culturi de fructe
Tomate Caise
Capsuni Cirese
Pepene Prune
Vinete Pere
Ardei dulce Migdale
Dovlecei


Sortiment
Performanța și utilizarea stupilor de albine ( bondari) diferă, în funcție de culturi și de modul de producție. Sere de sticlă sau plastic Pentru serele de sticlă sau plastic există două tipuri diferite de stupi disponibile. Nivelul standard (de iarnă) și stupul de vară. Stupi de vară sunt folosite în condiții meteo / temperatură ridicate.

Avantajele:
Creșterea producției
Creșterea calității
Salvarea muncii
Mai puțin dependent de condițiile meteorologice

Producția de câmp deschis
Culturile produse pe câmpuri deschise necesită un alt tip de cutie, care poate proteja stupul împotriva condițiilor meteorologice cum ar fi ploaia. În funcție de tipul culturii și de preferința producătorului, avem trei stupi diferiţi pentru producția de câmp deschis: stupi simpli, dubli sau tripli.

Mai multe informaţii
Pentru mai multe informații despre Bondari polenizatori sau alte produse horticole, vă rugăm să contactați managerul zonei dvs.

+36 30 830 44 42
+40 720 894 677