Libfer SP 6% (480) 20 kg

Număr articol : 150212136

Informații unitate măsură

canistra = 20 kg
butoi = 20 kg
palet = 24 canistra
palet = 24 butoi
palet = 480 kg

butoi Întreabă despre acest produs

Cere o ofertă, fără obligații
Primești un răspuns în 24 ore
Livrare internațională

Descriere

Libfer SP este metoda fiabilă de a corecta deficiențele de fier. Libfer se dizolvă rapid și complet în apă. Este extrem de stabil pentru a asigura că rămășițele de fier sunt disponibile pentru culturi chiar și în soluri calcaroase foarte alcaline.

Ca singurii compuși de fier suficient de stabili pentru a rămâne în soluție în soluri alcaline, chelații de fier sunt cea mai eficientă metodă de corectare a deficiențelor de fier. Libfer SP sa dovedit a fi mai eficient decât majoritatea. Este un chelat FeEDDHA cu o proporție mare din izomerul cel mai eficient din punct de vedere biologic, izomerul orto-orto.

Libfer SP se dizolvă rapid și complet în apă pentru al face mai eficient ca tratament pentru cloroza de fier. În esență, ajunge direct la rădăcina problemei. Spre deosebire de multi chelați de fier de calitate inferioară, nu lasă reziduuri fine de material nedizolvat care nu sunt disponibile pentru instalație chiar dacă trec prin duzele de irigare. Chelații de fier inferior blochează complet duzele, ceea ce duce la o curățare suplimentară sau la o defecțiune completă a culturilor din cauza lipsei de apă.