Removit (495) 15 ltr

Număr articol : 181006491

Informații unitate măsură

galeata = 15 litru
palet = 33 galeata
palet = 495 litru

galeata Întreabă despre acest produs

Cere o ofertă, fără obligații
Primești un răspuns în 24 ore
Livrare internațională

Descriere

Removit, dizolvatorul perfect
Removit este soluția perfectă pentru îndepărtarea tuturor produselor "Q" (Q4 alb, Q3 alb, Q2 alb, Q negru, caldura Q) și produse D (D-FUSE și D-GREE). Doza depinde de grosimea agentului de acoperire sau a stratului de acoperire. După aplicarea produsului Removit, puteți alege să așteptați până când acesta va sufla sau să îl pulverizeze.

utilizare:
250 litri de Removit diluat cu aprox. 1750 de litri de apă vor îndepărta toate straturile de acoperire "Q" și "D" de la aproximativ 1 ha. De sticlă de seră. Adăugați Removit pentru curățarea apei în timpul amestecării. În funcție de grosimea și vârsta stratului de acoperire, este posibil să fie necesară creșterea concentrației. În cazul concentrațiilor mai mari de acoperire vă recomandăm să folosiți 400 litri de Removit și 1600 de litri de apă pe hectar. Utilizați întotdeauna o concentrație mai mare de Removit pentru a elimina acoperirea de pe pereţii laterali ai serei.

Cum se aplică:
Aplicați întotdeauna (spray) pe un strat de acoperire uscat, care a fost umezit bine cu Removit diluat. Utilizați soluția în 6 ore după ce ați pregătit-o.

Îndepărtarea prin ploaie:
Dacă doriți ca stratul de acoperire să fie înlăturat de ploaie, câteva dușuri în săptămânile care urmează aplicării Removit vor fi de obicei suficiente pentru a vă clăti geamul curat. Dacă nu aveți ploaie sau puțină ploaie în săptămânile care urmează aplicării, puteți îndepărta stratul de ecranare prin pulverizarea acestuia cu multă apă (vezi mai jos). Dacă nu aveți ploaie suficientă de ceva timp, este posibil să trebuiască să repetați tratamentul cu Removit.

Îndepărtarea prin pulverizare:

Când Removit se usucă complet, puteți începe să îndepărtați stratul de protecție prin pulverizarea acestuia cu multă apă prin intermediul unei duze fine de pulverizare.

Aspecte de mediu:
Removit respectă cerințele Decretului olandez privind emisiile.

Important:
Vă sfătuim să închideți bazinul de apă în timp ce aplicați și îndepărtați agenții de umbrire, pentru a evita modificarea pH-ului apei. Removit este destinat exclusiv pentru îndepărtarea produselor "Q" și "D".

Depozitare:

Depozitați Removit într-o zonă fără îngheț. În ambalajele sale uscate, sigilate, se vor păstra aproximativ 12 luni