themabalkroemeens

Protecția culturii

Fertigro AVB 20060427-M387 kleinO cultură sănătoasă certifică calitatea produsului dumneavoastră. Sigur doriți o cultură fără boli și/sau dăunători care să vă amenințe plantele. Protecția plantelor este un subiect important. Brinkman vă sprijină atât cu sfaturi din partea experților noștri, cât și cu o gamă variată de resurse (naturale). Suntem mereu în căutarea de noi oportunități, metode și produse ce vizează protecția plantelor într-un mod cât mai eficient. Brinkman are prestigiu internațional și național privind dezvoltarea de produse noi specifice serelor.

 

 

Controlul integrat

Folosirea chimicalelor în protecția plantelor va fi din ce în ce mai puțin folosită – incluzând aici și combinarea produselor biologice cu cele chimice. Controlul păianjenului-acarienilor și păduchilor se poate face cu success cu o mare varietate de prădători. Alți paraziți (de exemplu Encarsia)  pot fi folosiți în combaterea musculiței albe sau miniere.

 

Garanția aprovizionării și a sfaturilor de încredere este dată de implicarea Brinkman în dezvoltarea și producția de numeroase animale de pradă și paraziți. Protecția culturilor trebuie luată în calcul încă de la înființare. Progresele în domeniul bio-tehnologiei sunt puse în practică foarte repede de Brinkman.

 

Pregatirea de bacterii, fungi și virusuri va deveni parte integrată a pachetului de control. Același lucru se dorește și în privința capcanelor cu feromoni ce au capacitatea de a dezorienta dăunătorii și a asigura controlul asupra culturii. Pachetul complet de protecție a culturii poate cuprinde date despre conservanți și tratamente ale apei, ce asigură un răsad sănătos. Igiena răsadniței este absolut necesară, iar echipamentul necesar este disponibil la Brinkman.

 

Pentru orice metodă de protecție a plantelor, chimică sau biologică, utilizatorul trebuie să aibă în vedere legislația țării respective. Folosiți cu precauție produsele! Citiți întotdeuna eticheta și masurile de siguranță! Comercializarea depinde de legislația țării respective.

Global specialist in
horticulture

Contactaţi-ne cu încredere
Tel: +36 30 830 44 42
+ 40 720 894 677