Noul nostru Site: www.brinkman.ro!

 

Firma noastră în ultimii ani a început să introducă, în întrega lume, un aspect nou şi uniform, în urma căruia s-a facut următorul pas şi anume, introducerea noilor pagini web. Cu bucurie vă anunţăm că după www.brinkman.com, acum firma noastră, Brinkman Hungary KFT a introdus în toata splendoarea şi site-ul www.brinkman.ro.

 

Aranjamentul am încercat să armonizeze nevoile dumneavoastră. Un alt avantaj important este faptul că este navigarea si căutarea este mult mai ușoara decât înainte. In plus, utilizând fila "Căutare" obțineți rezultate imediate, aceasta făcând utilizatorii site-ul nostru mai îndrăzneți. Am introdus un nou serviciu, posibilitatea „Oferta rapida” care va ajuta sa obțineți mai rapid informații  despre produse, preturi si servicii.

 

Pe lângă toate acestea, noul site este disponibil și de pe Iphone, Android, smartphone si tableta, simplificând astfel neplăcerile cauzate de tempoul grăbit. Sperăm că veți utiliza cu bucurie și fără ezitare vom fi contactați cu întrebări legate de produse şi servicii.

 

Vă dorim o navigare plăcută!

 

Brinkman Hungary Kft.

 

 

 

 

 

Read 2388 times