themabalkroemeens

Brinkman Hungary este colaborator Bio-Grow

 

Suntem încântați să vă anunțăm că firma noastră a început comercializarea substratului de cultură din fibră de cocos produs de Bio-Grow!Biogrow

Un substrat de creștere creat de cultivatori pentru cultivatori!

Planșele de cultură din fibre de cocos sunt folosite în întreaga lume pentru diferite culturi, tipuri de climă și/sau împrejurări. Marca Bio-Grow aparține grupului francez de cultivatori de fructe și legume. Datorită cultivării timp îndelungat pe substraturi organice, producătorii au adunat suficientă experiență, cât să poată crea o gamă variată de tipuri de substrat de cocos.

Mai mult de 20 de ani de experiență în acest domeniu și cu mai mult de 8 milioane anual, garantează calitatea superioară a acestor produse!

Riguroasele standarde de control al calității sunt aplicate de Bio-Grow pentru a se asigura că substratul livrat este același, indiferent de platforma de producție. Pe propriile 4 platforme de producție din Brazilia, India și Sri Lanka, produc eficient și complet ecologic, substrat pentru mai mult de 20 000 hectare de culturi.

Tipul Bio-Grow DUO este un produs modern inovativ din două componente, cu un echilibrat balans procentual apă/aer, atât pentru perioada generativă, cât și pentru cea vegetativă a culturii, funcție de climat. Mulțumită nivelului ridicat de chipsuri de cocos, este ușor de folosit, astfel obținându-se un randament ridicat.

Beneficii și caracteristici:kókusz
  Material foarte stabil, cu conținut flexibil în procentaj aer
  Capacitate ridicată de reținere a apei
  Îmbunătățește dezvoltarea și creșterea rădăcinilor
  Previne pierderea apei, a nutrienților
  Substrat compostabil / ușor de reciclat
  Rentabil

Substraturi personalizate
Planșele de cultivare sunt disponibile într-o mare varietate de mărimi, amestecuri, cu sau fără găuri plantare și/sau scurgere. Inveliș din folie stabil UV, interior negru, exterior alb.

Cele mai utilizate mărimi și tipuri de planșe de cocos

kókusz táblázat

Citit 1614 ori

Pentru orice metodă de protecție a plantelor, chimică sau biologică, utilizatorul trebuie să aibă în vedere legislația țării respective. Folosiți cu precauție produsele! Citiți întotdeuna eticheta și masurile de siguranță! Comercializarea depinde de legislația țării respective.

Global specialist in
horticulture

Contactaţi-ne cu încredere
Tel: +36 30 830 44 42
+ 40 720 894 677