themabalkroemeens

Inginerie mecanică

Avem o gamă largă de produse tehnice de bază și de inginerie mecanică cum ar fi sistemele de pulverizare, Robocars, transport intern, cărucioare, mașini de recoltare, produse din aluminiu etc.

Mecanizarea are un rol tot mai important, în special prin îmbunătățirile și prin fluxul de dezvoltarea constant. Beneficiile imediate ale mecanizării sunt, de exemplu, creșterea productivității muncii, îmbunătățirea condițiilor de muncă și un randament mai mare pe metru pătrat. Cu mecanizarea se reduce gradul de manipulare al produselor, fapt ce duce la o creștere importantă a calității.

În industria serelor, o foarte mare atenție este concentrată pe dezvoltarea de metode de economisire a forței de muncă cu transportul. Sistemul de transport cu cărucioare este deja foarte utilizat și de ultimă generație, cu o gamă variată de modele. A fost introdus deja sistemul automat si semi-automat de cărucioare pe șină. 

mech3mech1

Pentru orice metodă de protecție a plantelor, chimică sau biologică, utilizatorul trebuie să aibă în vedere legislația țării respective. Folosiți cu precauție produsele! Citiți întotdeuna eticheta și masurile de siguranță! Comercializarea depinde de legislația țării respective.

Global specialist in
horticulture

Contactaţi-ne cu încredere
Tel: +36 30 830 44 42
+ 40 720 894 677