themabalkroemeens

Găleți, tăvi, containere

20060502-M033_klein

Ambalarea anumitor produse horticole cere o atenție deosebită. Pe de o parte, o ambalare corectă asigură produsul pe perioada transportului și a manipulării ulterioare. Pe de altă parte, ambalarea afișează calitatea, cultivatorul și originile produsului. În acest sens, calitățile olandeze sunt recunoscute peste tot în lume.

Datorită multiplelor colaborări cu producătorii și cultivatorii, Brinkman poate furniza o gamă variată de alternative. Un exemplu perfect este introducerea rapidă a foliilor imprimate pentru flori. Logo-ul și firma printată pe folia de împachetat a florilor tăiate și a plantelor la ghiveci ridică foarte mult calitatea produselor.

 

Manson Hebo

tray boomkwekerij Ansicht 2a 2 klein

"Manșonul Hebo" este un instrument pentru prinderea foliei la flori, dezvoltat de Brinkman datorită experiențelor din practică. Pentru trandafirii tăiați a fost creată o mașină de etanșare. 

 

Flori la ghiveci și containere pentru cultivatori

Brinkman este furnizor al unei game variate de ghivece si containere. Gama este produsă de Teku și întrunește standardele ES Eurosize.

boomkwekerijcontainers-1 klein

Alegerea culorilor, gradul de rigiditate, manipularea mecanică și drenajul sunt câteva exemple ce răspund cererii cultivatorilor.

Multiplele evoluții ale metodelor de împachetat, ambalajele trebuie modificate constant. În cooperare cu specialiștii în mecanizare, materialele sunt aduse, astfel, la cel mai înalt nivel. Prioritatea este dată de asigurarea calității și eficienței.

 

  

 

 

Pentru orice metodă de protecție a plantelor, chimică sau biologică, utilizatorul trebuie să aibă în vedere legislația țării respective. Folosiți cu precauție produsele! Citiți întotdeuna eticheta și masurile de siguranță! Comercializarea depinde de legislația țării respective.

Global specialist in
horticulture

Contactaţi-ne cu încredere
Tel: +36 30 830 44 42
+ 40 720 894 677