themabalkroemeens

Fertilizanți

meststoffen installatie 20090115-G203 klein

Cum se pot combina fertilizanții pentru a avea cheltuieli reduse? Care sunt fertilizanții cu cea mai bună performanță? Ce strategie de fertilizare vă poate aduce cele mai mari beneficii? Specialiștii noștri pe acest departament sunt mereu preocupați să obțină cele mai bune rezultate pentru cultura dumneavoastră. Ei vă ajută să calculați cea mai eficientă soluție conform planului de nutriție, pentru o producție optimă.

În eventualitatatea unei noi construcții sau renovării de seră, specialiștii noștri vă pot ajuta cu sfaturi privind bazinul de fertiirigare. Întregul pachet de hrănire, ce include microelemente sub formă de chelați, este de o deosebită importanță. Un trend ascendent de dezvoltarea îl înregistreză domeniul îngrășămintelor complete, concepute pentru o anumită cultură.

Apă curată, îmgrășăminte pure, recirculare și protecția mediului

Fertilizanți simpli, ușor solubili, cu acoperire facilă, pot fi deopotrivă livrați. Pe lângă acești fertilizanți, pot fi livrate și cantități de fertilizanți organici. Tendințele sunt acelea de a produce fertilizanți puri.

Apa curată, îmgrășămintele pure, recircularea și protecția mediului sunt cele patru aspecte importante ale viitorului. Optimizarea producției și calitatea trebuie asigurate fără pierderi. Aceasta înseamnă, de exemplu, o utilizare eficientă a fertilizanților prin echilibrarea capacității de fertiirigare cu nevoile plantei.

Controlul apei de drenaj

Măsurători exacte vis-a-vis de necesarul plantei se pot realiza cu sistemul avansat de control al apei de drenaj. Automatizarea avansată cu integrarea în computer (Vocom și BC) sunt evidențiate într-un link simplu ca "Fertilizanți".

 

 

Pentru orice metodă de protecție a plantelor, chimică sau biologică, utilizatorul trebuie să aibă în vedere legislația țării respective. Folosiți cu precauție produsele! Citiți întotdeuna eticheta și masurile de siguranță! Comercializarea depinde de legislația țării respective.

Global specialist in
horticulture

Contactaţi-ne cu încredere
Tel: +36 30 830 44 42
+ 40 720 894 677