themabalkroemeens

 

Descoperiţi Royal Brinkman

Bine aţi venit la Royal Brinkman! Royal Brinkman este furnizor, instalator şi consultant în industria horticolă profesională. Royal Brinkman este platformă online pentru horticultura profesională. Livrăm clienţilor noştri produse horticole, cunoştinţe şi sfaturi personale. Sunteţi curios cum facem asta? Faceţi clic pe diferite subiecte şi aflaţi mai multe!

become customer RO

  


Teme
  Royal Brinkman este specialist global în şapte teme, care acoperă fiecare proces de cultivare. În acest fel ne servim clienţii pe tot parcursul perioadei de cultivare. Faceţi clic pe una dintre cele şapte teme de mai jos şi descoperiţi gama noastră completă de produse.  

Crop rotation RO   Crop care RO   Crop protection RO   Packaging design RO
  Mechanical equipment   Technical projects RO   Service articles RO 

Specialişti
Fiecare temă de produse are o echipă de specialişti experimentaţi şi entuziaşti, ce au cunoştinte profunde. Combinând aceste cunoştinţe, putem să vă dăm întotdeauna un sfat complet. Puteţi contacta specialiştii noştri în legătură cu întrebările dumneavoastră despre cultivare, sistemul de operare al companiei şi probleme tehnice. 

ontdek meer RO

specialist horticulture


Serviciul de oferte Royal Brinkman

Royal Brinkman oferă un serviciu de ofertare care vă dă posibilitatea de a privi catalogul nostru de produse şi să creați o cerere de ofertă. După ce aţi cerut o ofertă, veţi primi un răspuns în 24 ore. Vă vom contacta pentru a vă informa despre preţuri, posibilităţi de livrare,  reglementări transport, documente necesare şi altele. 

 QQS RO


Clienţii despre Royal Brinkman
La Royal Brinkman, scopul nostru este de a servi permanent clienţii. Împreună lucrăm la soluţii noi, pentru a optimiza procesul de afaceri şi a lucra mai eficient.

“In 1986 am avut primul contact cu Royal Brinkman şi am fost un client mulţumit de atunci!”

Meer Fresh Products

Meer Fresh Products
Pieter Geerts

 

“In doar două săptămâni, Royal Brinkman a finalizat o renovare totală a afacerii. Aceasta a fost o colaborare amplă şi rapidă.”

Van Veen vetplanten

Van Veen Vetplanten
Aad van Veen

“Pentru a rezolva problemele cu apa, specialiştii Royal Brinkman ne-au sfătuit să  folosim o unitate ECA. Apa noastră nu mai are bacterii acum!”

Schenkeveld tomaten

Nursery Schenkeveld (Prominent)
Richard Schenkeveld

 

 

Pentru orice metodă de protecție a plantelor, chimică sau biologică, utilizatorul trebuie să aibă în vedere legislația țării respective. Folosiți cu precauție produsele! Citiți întotdeuna eticheta și masurile de siguranță! Comercializarea depinde de legislația țării respective.

Global specialist in
horticulture

Contactaţi-ne cu încredere
Tel: +36 30 830 44 42
+ 40 720 894 677