themabalkroemeens

Profilul corporației

foto site

Royal Brinkman este furnizor, instalator și consultant pentru industria horticolă profesională. Distincția "Royal" a fost atribuită în 1985, când compania a aniversat 100 de ani de la înființare. Fondată în 1885, Royal Brinkman este activă în industria horticolă de 130 de ani. La momentul respectiv, Dl C Brinkman a pornit afacerea într-o cladire din ’s-Gravenzande, vânzând articole precum "Sparrietouw", care este un tip de frânghie folosită pentru lăzi și prelate în șlepurile Westland, dar și pentru legarea asparagusului. De atunci Royal Brinkman a devenit unul dintre cei mai mari și mai renumiți furnizori ai industriei horticole în lume.

Royal Brinkman acasă în horticultura mondială

Pentru ca organizația să fie viabilă în viitor, este important să răspundem schimbărilor din lume și, mai specific, industriei horticole internaționale. Strategia Royal Brinkman a fost revizuită și inițiată0 în 2014.

 

Viziune
Viziunea Royal Brinkman este încorporată în următoarele șase afirmații de bază:

Drone pakket Royal Brinkman

1. Royal Brinkman este un furnizor horticol internațional cu reprezentare locală puternică în cele mai importante țări horticole din lume.

2. Angajații bine informați ai Royal Brinkman oferă produse specializate și soluții pentru antreprenorul horticol profesional implicat în cultura protejată.

3. Royal Brinkman furnizează produse, sisteme și servicii în domeniul rotației culturilor, îngrijirea culturii, protecția plantelor și dezinfecție, ambalaje & design, mecanizare, proiecte tehnice și alte servicii.

4. Royal Brinkman oferă o gamă largă de produse cu un accent mare pe confort, disponibilitate, cerere și fiabilitate de livrare.

5. Prin implicarea în parteneriate strategice și colaborări exclusive cu producătorii, Royal Brinkman dezvoltă soluții și aplicații noi pentru clienți.

6. Cunoștința pe care Royal Brinkman o are despre nevoile clienților săi, despre cultura acestora și procesele operaționale, contribuie activ la fiabilitatea operațională a clienților.

 

Misiune

'Royal Brinkman acasă în horticultura mondială’

Royal Brinkman va furniza clienților săi servicii optime în domeniul a șapte teme precum: rotația culturilor, protecția culturii & dezinfecție, îngrijirea culturii, ambalaj & design, mecanizare, proiecte tehnice și produse servicii.

Orice preocupări ar avea clienții, acestea vor fi abordate într-un mod 'personalizat' prin birourile sau comercianții locali, sau prin intermediul vânzărilor personale și special, dar la fel de bine și printr-un webshop eficient și bine dezvoltat. Funcționarea logistică bună și eficientă este cheia succesului viitor. Lansarea unei performanțe de echipă este ceea ce face diferența. 

 

Valori de bază

Valorile de bază ale Royal Brinkman sunt:

Fiabilitate operațională- Confort- Disponibilitate produse/servicii-Experiență practică-Fiabilitate aprovizionare

Aceste cinci valori de bază formează o parte esențială a furnizării serviciilor Royal Brinkman către clienții săi:

•  Oferă fiabilitate operațională; crește performanța clientului și scade riscul producției.

•  Oferă confort; confortul alegerii, comandării, livrării, administrării, etc.

•  Oferă disponibilitatea produselor/serviciilor; produsul potrivit la locul potrivit, la prețul potrivit.

•  Oferă experiența practică corectă; schemă cantitate, utilizare eficientă și efectivă.

•  Oferă fiabilitate aprovizionare: produs, calitate, cantitate, ambalaj, termene, locație și documentație livrare.

 

Pentru orice metodă de protecție a plantelor, chimică sau biologică, utilizatorul trebuie să aibă în vedere legislația țării respective. Folosiți cu precauție produsele! Citiți întotdeuna eticheta și masurile de siguranță! Comercializarea depinde de legislația țării respective.

Global specialist in
horticulture

Contactaţi-ne cu încredere
Tel: +36 30 830 44 42
+ 40 720 894 677