2-cărucior hidraulic cu foarfecă, Benomic Star

Număr articol : 941204330

Informații unitate măsură


Întreabă despre acest produs

Cere o ofertă, fără obligații
Primești un răspuns în 24 ore
Livrare internațională

Descriere

Acest vagon pe şine este o dezvoltare a actualului Benomic şi include îmbunătăţiri acolo unde au fost considerate adecvate. STAR vizează în principal îngrijirea plantelor. În varianta standard, vagonul este dotat cu un dispozitiv de ridicare de tip foarfece geamăn, oferind o platformă înaltă de 300 cm.

Exterior neted
Exteriorul Benomic era deja neted. Dar, noi mergem cu un pas mai departe cu STAR. Mai puţine colţuri şi margini pe ramă, unde s-ar putea aduna murdăria. Acest vagon este mai uşor de păstrat curat şi ordonat. Plantele nu mai sunt vătămate de colţuri sau margini ascuţite. Balustrada este acoperită cu pulbere.

Bord
STAR este echipat cu un bord robust, expus clar, cu un minim de întrerupătoare şi butoane. Angajaţii dumneavoastră pot învăţa foarte repede comenzile simple.

Mai jos, vă enumerăm beneficiile BENOMIC STAR:
Dispozitiv de ridicare tip foarfecă
Finisat cu un material de suprafaţă neted şi piese de capăt închise, astfel încât plantele şi sforile nu se mai agață în foarfeca în mişcare. Greutatea de ridicare este de 250 kg, prin urmare, mai mult decât suficient pentru a susţine două persoane.
Viteză, putere şi control
Un motor electric eficient de 0,37 kW, cu viteze variabile de până la 60 m/min.
Reglarea motorului
Nu mai există circuite imprimate, dar, în schimb, un regulator electronic de conducere compact, care asigură o conducere optimă pe întreaga gamă, de la viteze minime la maxime.
Cadru sudat
Ramă robustă din oţel. Colţurile de plastic sunt înlocuite pe STAR cu piese de capăt din oţel, care asigură protecţie maximă când este utilizat.
Ridicare pe înălțime
Ridicarea ușoară pe înălțime, care a fost o caracteristică a modelelor anterioare, rămâne o prioritate și de această dată.
Ridicare
Vagonul poate fi ridicat cu o singură apăsare de buton – care nu se mai află pe o parte, ci în faţă.
Roţi
STAR este dotat cu roţi din oţel, ca standard. Pot fi montate roţi din plastic dacă se cere un nivel mai mare de confort. Mai mult decât atât, STAR poate fi dotat cu o transmisie mai largă şi roţi suplimentare, pentru a preveni deteriorarea betonului.

Specificaţii ale Benomic Star
Lungimea vagonului (cm): 193
Lățimea vagonului (cm): centru la centru + 20
Lungimea platformei (cm): 184
Lățimea platformei (cm): 42
Înălțime minimă(cm): 54
Înăltime maximă (cm): 300
Capacitate motor (kW): 0,37
Capacitate de încărcare (kg): 250
Greutate (kg): 365
Viteza maximă (m / min): 60
Bateria de tracțiune (V / Ah): 24/110
Lățimi de şine (cm): 42- până la max. 60

Versiuni
BENOMIC STAR este disponibil doar cu foarfecă dublă.