themabalkroemeens

Apa și Electrotehnologia

 

Alarmpaneel klein

Dacă lucrați cu Royal Brinkman, în domeniul apă şi electrotehnica, vă puteți aștepta la calitate, fiabilitate, expertiză tehnică, rezolvarea problemelor la cel mai bun preț. Abordarea și suportul tehnic este important și diferențiat în funcție de necesitățile fiecărui colaborator. Inginerii horticoli au cunoștințele și abilitătile de a vă sta la dispoziție.

Modelul, construcția și varietatea instalațiilor sunt toate sub controlul firmei Royal Brinkman. Specialiştii tehnici ai firmei Brinman se asigură că este posibilă fucționarea controlată. Diferitele tipuri de instalații sunt conectate la computer, așadar interrelaționarea și măsurarea sunt controlate prin tastatură și afișate prin interfață. 

20060301-M025 klein

 

Instalarea celor mai noi echipamente se realizează de către Brinkman în urma calculelor efectuate. Acest lucru este posibil datorită faptului că Brinkman produce rapid componentele necesare.   

Apa și, în special, apa de bună calitate este rară. Din acest motiv subiectul trebuie tratat cu atenție. Fiecare strop este important, exemple fiind sistemul prin picurare în substrat, mese mobile de cultivare flori la ghiveci.

 20040205-M313 klein


Depozitarea, descărcarea și tratarea apei, colectarea apei de drenaj, devin subiecte tot mai importante. Evoluții majore se au în vedere în tratarea apelor de drenaj. În concluzie, sistemele de alarmă fiabile integrate și tehnologia dau o mai ridicată siguranță și un mai bun control.

 

Ketel Zantingh Crone2 klein

 

 

Pentru orice metodă de protecție a plantelor, chimică sau biologică, utilizatorul trebuie să aibă în vedere legislația țării respective. Folosiți cu precauție produsele! Citiți întotdeuna eticheta și masurile de siguranță! Comercializarea depinde de legislația țării respective.

Global specialist in
horticulture

Contactaţi-ne cu încredere
Tel: +36 30 830 44 42
+ 40 720 894 677