themabalkroemeens

Ambalare și Trendplaza

Dacă aveți întrebări cu privire la ambalare și comunicare, atunci Agro Trendplaza stă la dispoziția dumneavoastră. Deosebit de important devine plusul de valoare ce se dă produselor prin metoda de ambalare, constituind astfel un caracter distinctiv în raport cu competitorii.

Specialiștii în comunicare și ambalare ai Agro Trendplaza vor contura și dezvolta modele unice, utile ție. Designerii noștri vor crea astfel un stil individual si original, adaptat necesităților tale.

Fie că e vorba de logo, identitatea corporației ori conceptul produsului în piață, Agro Trendplaza are grijă de toate aceste aspecte.

Specialiștii olandezi se ocupă de toată logistica pentru ca tu să nu ai grija tipăririi, scrierii ori design-ului. Tu trebuie doar să comanzi și restul rămâne în grija noastră.

 

Produsele noastre:

  Ambalare (folie tub  pentru ghivece si buchete, folie trandafiri, cutii de carton pentru prezentare etc.)

  Print-uri comerciale (broșuri, cărți de vizită etc.)

  Vase și containere imprimate

  Reclamă stradală (bannere și semne volumetrice)

  Inscripționări mașini

  Imprimări haine, sacoșe și benzi

 

Serviciile noastre:

  Sfaturi comunicare

  Soluții ambalare

  Soluții și sfaturi în funcție de noutățile din domeniu

  Design-uri logo, siglă, ambalare etc.

 

 

Pentru orice metodă de protecție a plantelor, chimică sau biologică, utilizatorul trebuie să aibă în vedere legislația țării respective. Folosiți cu precauție produsele! Citiți întotdeuna eticheta și masurile de siguranță! Comercializarea depinde de legislația țării respective.

Global specialist in
horticulture

Contactaţi-ne cu încredere
Tel: +36 30 830 44 42
+ 40 720 894 677