themabalkroemeens

Agenți de umbrire

Brinkman are o mare varietate de agenți de umbrire, pentru a acoperi orice necesitate. Gama variată cuprinde atât vestitul praf calcaros, cât și cel mai nou tip de acoperire difuză.
Specialiștii noștri lucrează cu producătorii agenților de umbrire, motiv pentru care sunt capabili să vă ofere cele mai bune informații în orice situație.

Produse

În multe culturi este important, pentru o cultură optimă în lunile de primăvară și vară, ca plantele să fie protejate de lumina directă a soarelui. Lumina soarelui poate cauza multe pagube culturii prin temperature ridicate și chiar arsuri la nivelul plantelor.

Acolo unde erau folosite tradiționalele metode de umbrire cu varuri, începând cu anii ’80 s-a tracut la aplicarea agenților de umbrire lichizi. Marele avantaj este dat de gradul de acoperire pe care îl au produșii lichizi. În ultimul deceniu s-au introdus pe piața agentilor de umbrire produși ce pot gestiona lumina. Acești produși pot modifica proprietățile luminii, spre exemplu facând-o difuză.

Pulberi

Produsele de bază sunt fabricate din cretă amestecată cu amidon. Moleculele de amidon ajuta la aderență și măresc durata de viață a agentului de umbrire. Cu cât cantitatea de amidon adăugată este mai mare, cu atât mai mare va fi durata de viață a prodului. Aceștia au fost primii agenți de umbrire folosiți, caracterizați acum prin prețuri reduse și aplicabilitate ușoară.

Agenți de umbrire lichizi

Agenții  de umbrire lichizi au fost introduși pe piață în anii ’80. Avantajul acestora este că au un grad de umbrire variabil. Astfel, cultivatorii pot varia gradul de umbrire în funcție de necesități. Un alt avantaj considerabil este dat de faptul că folosirea acestor produse a crescut, introducându-se astfel, aplicarea mecanică. Acest fapt permite agentilor de umbrire lichizi să fie aplicați în straturi pe sere.

Umbrirea difuză

În ultimul deceniu am fost martorii evoluției înregistrate în domeniul umbririi serelor. Acest fenomen este evidențiat de numărul agenților de umbrire ce controlează gradul de luminozitate în funcție cerințele culturii. Filtre și caracteristici suplimentare sunt adăugate produsului. Astfel se pune accent pe RAP filtre, difuzie și transparență pe timp de ploaie. 

Click aici pentru brosuri.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati!

 schermm1         scherm2

 

Pentru orice metodă de protecție a plantelor, chimică sau biologică, utilizatorul trebuie să aibă în vedere legislația țării respective. Folosiți cu precauție produsele! Citiți întotdeuna eticheta și masurile de siguranță! Comercializarea depinde de legislația țării respective.

Global specialist in
horticulture

Contactaţi-ne cu încredere
Tel: +36 30 830 44 42
+ 40 720 894 677